ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

2o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2016 ....

495 σχολεία όλων των βαθμίδων και σε όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν φέτος στο πρόγραμμα "Καλύτερη Ζωή στο σχολείο" της WWF, υιοθετώντας δράσεις για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κερδίσαμε το "Αργυρό Πάντα"...
Δείτε
 http://kalyterizoi.gr/new/ena-hryso-gia-ti-sami
την ανακοίνωση της WWF για τις φετινές δράσεις...
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους που συντέλεσαν σε αυτό...
Η σελίδα μας στο πρόγραμμα, με τα δύο Βραβεία μας:

Κι ΕΔΩ δείτε την περσινή μας βράβευση στο ίδιο πρόγραμμα....

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν λόγια! το ΜΠΡΑΒΟ ειναι πολύ λίγο για τις προσπαθειες που κάνεις να μαθαίνεις τα παιδιά μας ό,τι καλύτερο και περισσότερο μπορείς και να είναι το σχολείο και πάλι στην πρώτη τριάδα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο σ ευχαριστώ πολύ...Αν και ξέρεις καλά ότι όλοι μαζί το φτάσαμε εκεί ψηλά.... Μαθητές και γονείς, συντέλεσαν σ αυτό το Βραβείο...χωρίς εσάς τίποτα δε γίνεται... Ευχαριστώ διπλά λοιπόν...Όταν μου στείλουν τα Διπλώματα των παιδιών από το WWF, θα σας ενημερώσω να βρεθούμε να σας τα δώσω, μαζί με κάποια άλλα Βραβεία που έχουν έρθει.

      Διαγραφή