ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Σαν μικροί βραβευμένοι εθελοντές του Αειφόρου Σχολείου και στα πλαίσια της σχολικής εβδομάδας Let΄s Do It Greece, επισκεφτήκαμε σήμερα τον Δήμαρχο Ιωαννίνων και συζητήσαμε για έννοιες όπως εθελοντισμός, σεβασμός, προστασία του περιβάλλοντος.... Εξάλλου το eTwinning project που υλοποιούμε φέτος με θέμα το σχολικό μας κήπο, μας έχει φέρει κοντά σε οτιδήποτε έχει σχέση με το περιβάλλον και την προστασία του.



Ο κ. Μπέγκας, μας καλοδέχτηκε εγκάρδια, μας έβαλε να καθήσουμε στο τραπέζι για να συζητήσουμε σοβαρά, κι εμείς, αφού εκθέσαμε τις απόψεις μας, ζητήσαμε μια καθαρή κι όμορφη πόλη...
Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε προσεκτικά τις απόψεις μας, συμφώνησε μαζί μας και δεσμεύτηκε να είναι στο πλευρό μας σ αυτή μας την προσπάθεια:



Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Δήμαρχε που μας δεχτήκατε τόσο εγκάρδια σήμερα, παρά τον τεράστιο φόρτο εργασίας σας. Ήταν μια ξεχωριστή, υπέροχη εμπειρία για τα παιδιά μας, που τα εντυπωσίασε ιδιαίτερα και το συζητούσαν σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή μας.
....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου