ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2016

Στα πλαίσια του προγράμματος της WWF "Καλύτερη ζωή στο σχολείο"  στο οποίο πέρυσι πήραμε το Β΄Πανελλήνιο Βραβείο, ασχοληθήκαμε με την Ώρα της Γης.

Τι είναι η Ώρα της Γης; 


Μια παγκόσμια περιβαλλοντική δράση που γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό να ενημερώσει τους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή και να τους ενθαρρύνει να σβήσουν τα φώτα για 1 ώρα για να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας. 
Δείτε περισσότερα στη σελίδα της WWF ΕΔΩ..
Και φυσικά όπως κάθε χρόνο, δουλέψαμε το θέμα στην τάξη και δημιουργήσαμε τις δικές μας αφίσες ευαισθητοποίησης για σήμερα...












 
(Δείτε εδώ
και εδώ
πώς δουλέψαμε το θέμα τις προηγούμενες χρονιές...)

Κι αν αναρωτιέσαι αν μια συμβολική δράση μπορεί να έχει αληθινά αποτελέσματα, δες το παρακάτω βίντεο από τη σελίδα της wwf :

 www.wwf.gr/earthhour

Ο δήμος Ιωαννιτών, συμμετέχει και φέτος στην Ώρα της Γης, και σβήνει τα φώτα στην οδό Δωδώνης και στην Πλατεία Πάργης, για μία ώρα.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!!
.............................................................


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου